Descriere

DANKE! Pereții Respiră este o vopsea lavabilă albă utilizată pentru zugrăveli interioare. Este ușor de de aplicat pe toate suprafețele: tencuieli uzuale, ciment-var, gleturi de ipsos sau zidării din cărămidă, BCA, azbociment, plăci de ipsos, plăci de gips-carton sau beton. Are o aderență deosebită la suport, bună putere de acoperire, se usucă fără adaosuri și fără pete, pelicula fiind uniformă, mată, rezistentă la spălare și permeabilă la vapori de apă.

Nu se recomandă amestecarea vopselei DANKE Pereții Respiră cu alte produse peliculogene în afara pigmenților de colorare și nuanțare. 

Instrucțiuni de aplicare: Suprafața pe care se aplică trebuie să fie rezistentă, curată, uscată, degresată, plană și fără fisuri. Suprafețele fragile, prăfuite, nisipoase se înlătură complet prin spălare, răzuire, periere etc. până la stratul suport rezistent. În prealabil se execută operațiile de reparații ale suprafeței (se chituiesc zonele lovite, crăpăturile și fisurile mici). Înainte de utilizare, conținutul din recipient se amestecă foarte bine. Aplicarea se poate realiza cu rola (trafaletul), bidineaua sau pensula, într-un singur strat, cu vopsea nediluată, sau două straturi, caz în care primul strat poate fi diluat cu maxim 10% apă și al doilea strat nediluat.
Dacă după aplicarea primului strat de vopsea se fac reparații, acestea se vor șlefui foarte bine, grundui, vopsi fiecare în parte cu aceeași unealtă cu care urmează a se aplica vopsitoria pe restul suprafeței, după care în final se va aplica un strat de vopsea pe toată suprafața.
Pentru prevenirea apariției depunerilor se va aplica fiecare strat de vopsea într-o singură etapă în procedeul ,,umed pe umed” (fără întrerupere). Nu se recomandă a se reaplica local ulterior produsul în scop de a efectua reparații și rectificări peste o suprafață deja vopsită, deoarece zonele respective vor ieși în evidență în aspectul general al finisajului.
Temperatura minimă: + 5 grade Celsius pentru suprafața de bază și mediul înconjurător, atât la aplicare cât și în timpul procesului de uscare/întărire.
Curățirea uneltelor de lucru se face cu apă sau apă cu detergent, imediat după întrebuințare.


Ambalare:

2,5l, 8,5l, 15l

Consum:

0,083l/mp/strat

Randament:

 12 mp/l/strat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie