Pachet 3 bucăți vopsea decorativă cu efect de cristal 750ml pentru interior Crystal-Finish Iron

357,00Lei 417,00Lei -14%
Cod produs: CF750IRO
Disponibilitate: 999

---

Vopseaua decorativă cu efect de cristal Crystal-Finish este o vopsea acrilică de înaltă calitate cu granule de sticlă pentru suprafețe interioare. Domeniu de aplicare pentru vopsea decorativă Crystal-Finish:

Descriere

Vopseaua decorativă cu efect de cristal Crystal-Finish este o vopsea acrilică de înaltă calitate cu granule de sticlă pentru suprafețe interioare.


Domeniu de aplicare pentru vopsea decorativă Crystal-Finish:


Crystal-Finish este potrivit pentru tavan și pereți, pe tapet, vopsea, zidărie, tencuială, gips-carton și aproape orice alte suprafețe interioare.


Instrucțiuni de aplicare pentru vopsea decorativă cu efect de cristal Crystal-Finish:


 1. Pregătirea suprafeței unde veți aplica vopseaua decorativă 

  Suprafața trebuie să fie fermă, uscată, curată, fără găuri sau crăpături și să nu conțină agenți de separare (praf, ulei de cofraj etc.). Îndepărtați vopseaua, tapetul și tencuiala slabă. Reparați găurile și fisurile. Substraturile puternic absorbante, cele care au fost șlefuite sau cele care prezintă cretare (rămâne un praf alb la trecerea cu mâna peste suprafață) trebuie amorsate. În cazul în care este nevoie, compensați diferențele de culoare cu un grund colorat. 

 2. Mascarea pereților cu bandă de hârtie

  Delimitați zonele cu bandă de mascare pentru a realiza un contur clar și curat pentru suprafața pe care se aplică vopseaua decorativă. La nevoie folosiți folie de acoperit pentru a evita picături de vopsea în locuri nedorite.

 3. Aplicați vopseaua decorativă cu un design creativ

  După o amestecare prealabilă Crystal-Finish este gata de utilizare și poate fi aplicat transversal cu orice pensulă sau bidinea.
  Folosiți mișcări ușoare și lăsați creativitatea să vă inspire pentru că orice model este posibil (aplicare in dungi verticale sau orizontale, aplicare in dungi diagonale, aplicare in cruce, aplicare in model geometric, etc).
  Este posibilă aplicarea mai multor straturi pentru accentuarea culorii și al efectului.
  Pentru un design individual de culoare, Crystal Finish Pearl poate fi colorat cu un pigment in proporție de maxim 10% în orice variație de culoare.

 4. Curățarea uneltelor și a locului de muncă

  Curățați instrumentele cu apă imediat după utilizare, apoi desprindeți ușor banda de mascare, strîngeți folia de acoperit sau cartoanele de pe jos și faceți curat. Nu în ultimul rând, bucurați-vă de aspectul nou dat locuinței! 

Timp de uscare: 8 ore

Ambalaj: 750 ml - aproximativ 4mp

Depozitare: Păstrați recipientul bine închis, la loc uscat și răcoros, dar fără îngheț.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie