Policarbonat solid cutat, la rolă, grosime 1mm, protejat UV, lățime 1.26m (vânzare la metru liniar), gri

57,00Lei
Cod produs: IzopolCSgri
Disponibilitate: 999

---

Policarbonat solid utilizat pentru acoperișuri (terase, spații de depozitare, etc) sau garduri/împrejmuiri cu posibilități multiple de decorare. Policarbonatul solid are profil cutat și protecție la razele ultra-violete (UV).

Descriere

Policarbonat solid utilizat pentru acoperișuri (terase, spații de depozitare, etc) sau garduri/împrejmuiri cu posibilități multiple de decorare. Policarbonatul solid are profil cutat și protecție la razele ultra-violete (UV).


Dimensiunile policarbonatului solid cutat la rolă:

  • grosime: 1mm
  • lățime: 1.26m
  • lungimea unei role întregi: 50ml
  • suprafața acoperitoare a unei role: 63mp

Culori disponibile: transparent (clar), bronz (fumuriu), gri, coniac

ATENȚIE: Acest produs se vinde la metru liniar. Prețul afișat corespunde unei bucăți de policarbonat cu dimensiunile 1.26m x 1m. În funcție de necesarul clientului, putem tăia bucăți la orice lungime cuprinsă între 1 și 50m, din metru in metru. Serviciul de tăiere este inclus în preț. 

Avantajele policarbonatului solid cutat:

  • Rezistență mare la impact
  • Rezistență la temperaturi joase și înalte
  • Posibilități multiple de decorare
  • Dungile se pot așeza pe verticală sau pe orizontală

Montarea policarbonatului solid:

Orice policarbonat solid trebuie montat cu fața protejată UV înspre soare/exterior. Folia UV de protecție trebuie înlăturată imediat după montaj. După expunerea îndelungată la soare, îndepărtarea foliei va fi îngreunată.

ATENȚIE: Nu călcați direct pe învelitoarea din plăci de policarbonat solid (pe acoperișul format din plăci de policarbonat solid). Dacă este inevitabil să călcați pe placă, se recomandă amplasarea de scânduri, care să se sprijine pe structura de susținere. Respectați normele de protecția și siguranța muncii!

Perforarea plăcilor de policarbonat solid cutat:

Plăcile pot fi perforate/găurite cu ajutorul burghielor pentru metal. Gaura trebuie să fie întotdeauna mai mare cu 3mm decât diametrul șurubului de prindere, ca să permită dilatațiile și contracțiile inerente.

Tăierea policarbonatului solid:

Este permisă tăierea plăcilor cu scule folosite în mod curent: fierăstraie mecanice și de mână, circulare, pendulare sau chiar cu foarfeca. Fierăstraiele circulare vor fi echipate cu discuri/pânze cu dinți fini. Dupa tăiere se vor îndepărta eventualele bavuri.

Curățarea policarbonatului solid:

Plăcile se pot curăța cu soluție neutră de săpun/detergent simplu. Este interzisă folosirea de lavete rugoase/aspre și de soluții chimice de curățare necompatibile cu policarbonatul.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie