Societatea noastră a fost înfiinţată în anul 1991 ca o afacere de familie, cu obiectul de activitate "comercializarea produselor chimice: lacuri, vopsele şi diluanţi". Treptat societatea și-a extins obiectul de activitate la comercializarea materialelor pentru renovări şi finisaje, produse chimice și vopsele auto.

Pe parcursul celor două decenii de activitate, societatea a suferit modificări semnificative la nivelul organizării şi la nivelul obiectului de activitate, îndreptându-se constant către extindere. Astfel, în prezent dispunem de două puncte de lucru având o suprafaţă de 1000 mp şi oferim clienţilor o gamă variată de produse.

Printre cele peste 4000 de repere comercilizate în magazinele noastre fizice, provenite de la producători naționali sau din importuri (Ungaria, Polonia, Austria, China) se regăsesc vopsele, lacuri, diluanți, vopsea lavabilă, amorse, plăci gips-carton şi accesorii, ciment, var, adezivi, gleturi, polistiren, membrană hidroizolantă, plasă rabiţ, sobe metalice și sobe tip teracotă, obiecte sanitare, mobilier de baie, scule electrice, unelte, elemente de fixare, roabe şi betoniere, uşi metalice şi uşi mdf sau de lemn, pentru interior.

Prin serviciile oferite clienţilor noștri ne dorim satisfacerea cerinţelor acestora şi în acelaşi timp îmbunătăţirea permanentă a calităţii serviciilor noastre.