Materiale de construcții

Materiale de construcții

Aici găsești mortare, șape, tencuieli, adezivi, gleturi, tinciuri sau alte produse pentru construcții în jurul casei.


N-ai găsit ce căutai? Îți facem rost. Scrie-ne aici și revenim cu un răspuns cât de repede posibil

Grid View:
Quickview

Adeziv alb pentru piatră WEBER SET.STONE 25kg

(0)
59,00Lei

Adezivul alb Weber Set Stone lipește piatră naturală, cărămidă ornamentală, plăci ceramice și materiale similare, la interior sau exterior. Se aplică pe orice tip de beton (simplu, beton ușor, beton poros), tencuieli, șape de ciment sau hidroizolații pe bază de ciment. Acest adeziv este recomandat şi pentru zidirea cărămizilor de sticlă. Realizând ..

Quickview

Adeziv pentru lipire și armare (șpăcluire) polistiren expandat și grafitat Weber P39 MAX2 25kg

(0)
29,00Lei

Adezivul Weber P39 lipește şi armează (şpăcluiește) plăci de polistiren expandat şi plăci de polistiren grafitat. Se aplică pe toate suprafeţele convenţionale, de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi şi direct pe orice tip de zidărie. Este recomandat pentru izolarea termică a clădirilor nou constru..

Quickview

Adeziv pentru placări ceramice la interior Ceresit CM9 25kg

(0)
33,00Lei

Adezivul Ceresit CM9 lipește plăci de gresie și faianță cu grosimi intre 5-15mm, la interior. Acest adeziv este ideal pentru placările standard.Ambalare: 25kg/sacConsum: mistrie cu dinți de 6 mm - 2,1kg/mpmistrie cu dinți de 8 mm - 3kg/mpmistire cu dinți de 10 mm - 4,3kg/mpUtilizarea adezivului Ceresit CM9:Suprafețe interioare având ca liant c..

Quickview

Adeziv pentru placări ceramice la interior și exterior Ceresit CM11 Plus 25kg

(0)
51,00Lei

Adezivul Ceresit CM11 Plus lipește plăci de gresie și faianță cu dimensiuni de până la 60cm x 60cm, la interior și exterior.Ambalare: 25kg/sacConsum: mistrie cu dinți de 6 mm - 2,7kg/mpmistrie cu dinți de 8 mm - 3,4kg/mpmistire cu dinți de 10 mm - 4,2kg/mpUtilizarea adezivului Ceresit CM11 Plus:Suprafețe umede precum băi, bucătăriiAnexe precum..

Quickview

Adeziv pentru placări ceramice la interior și exterior Weber Set EX25 MAX2 25kg

(0)
38,00Lei

Adezivul Weber Set EX25 lipește plăci de gresie și faianţă la interior şi exterior pe suprafeţe protejate (acoperite). Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment, hidroizolaţii (pe bază de ciment sau dispersie). Realizând un amorsaj cu grundul de profunzime weber..

Quickview

Adeziv pentru placări ceramice la interior Weber Set ST10 25kg

(0)
24,00Lei

Adezivul Weber Set ST10 lipește plăci de gresie și faianţă la interior cu dimensiune de până la 30cmx30cm. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment.Culoare: griAmbalare: 25kg/sacConsum:aplicare cu mistrie canelată cu dinţi de 6 mm - aproximativ 4kg/mpaplicare c..

Quickview

Bison Montagekit silicon adeziv pentru construcții Super Strength 350g

(0)
23,00Lei

Adeziv de construcţii, de calitate superioară, fără solvenţi, foarte puternică, pe bază pe dispersie de polimeri acrilică cu o aderenţă iniţială foarte puternică.  Indicat pentru lipirea rapidă a tuturor tipurilor de materiale (de construcţii) precum: lemn, materiale sintetice, piatră, ipsos, gresie, spumă de polistiren pe suprafeţe de beto..

Quickview

Bison silicon acrylic universal alb 300ml

(0)
12,00Lei

Bison silicon acrylic este un etanşeizant acrilic flexibil-extensibil, foarte uşor de folosit, ideal pentru lipire sau etanşare găuri şi crăpături. Se utilizează pentru etanşarea găurilor, crăpăturilor, îmbinărilor în jurul ramelor de ferestre şi uşi, elementelor prefabricate, scări, plinte, plăci gips-carton, tavane, plăci ondulate de fier şi..

Quickview

Bison silicon transparent pentru sticlă 280ml

(0)
35,00Lei

Etanşeizant de calitate superioară pentru sticlă, elasticitate permanentă, rezistent la contactul cu apa.  Etanşeizant indicat pentru umplerea golurilor şi crăpăturilor în casă, construcţii din sticlă, vitrine, maşini, bărci şi caravane. Special conceput pentru etanşarea şi lipirea sticlei fine, sticlă de acvarii, vitrine, sticlă pentru ter..

Quickview

Glet de finisaj pe bază de răşini Weber N19 20kg

(0)
56,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează la finisarea în strat subţire a suprafeţelor interioare, la renovări, reparaţii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplică înainte de tapetare, zugrăvire sau vopsire a pereţilor şi tavanelor în incinte uscate. Se aplică peste gleturi de încărcare pe bază de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli m..

Quickview

Glet pe baza de ipsos CT126 20kg

(0)
42,00Lei

Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este foarte rezistent si prezinta un grad mare de aderenta. Acest glet pentru interior este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips-carton...

Quickview

Glet pentru finisaje fine CT127 20kg

(0)
56,00Lei

Gletul Caresit CT 1217 pe baza de ciment alb, se foloseste pentru obtinerea de suprafete netede, in strat de max. 2mm, pe peretu si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate, fara umiditate permanenta. Suprafata gletuita cu Ceresit CT 127 va fi perfect finisata si de un alb imaculat. Astfel, gletul de interior se poate folosi pent..

Quickview

Grund universal de profunzime Weber GR100 5kg

(0)
93,00Lei

Domenii de utilizare Pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată. Se aplică înaintea operaţiilor de placare sau egalizare. Recomandat pentru amorsarea suprafeţelor suport cu absorbţie de apă foarte ridicată sau foarte scăzută. Compoziţie weber GR100 este un prod..

Quickview

Şapă autonivelantă cu fibre de armare Weber Plan Profi 25kg

(0)
50,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru nivelarea pardoselilor din beton şi a şapelor pe bază de ciment. Recomandat pentru locuinţe cu trafic mediu, la construcţii noi şi renovări, în spaţii interioare. Se foloseşte pentru obţinerea unor suprafeţe plane, netede, înaintea aplicării stratului de finisaj (gresie, mochetă, parchet laminat, covor..

Quickview

Șapă de egalizare Weber D10 30kg (șapă standard)

(0)
21,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru nivelarea şi finisarea pardoselilor din beton şi a şapelor existente în locuinţe. Se poate aplica peste şapa de bază, peste suprafeţele de beton sau peste suprafeţele prefabricate. Se recomandă aplicarea unui strat de amorsaj cu produsul cu o zi înainte de turnarea şapei. Compoziţie Şapa p..

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)