Tencuieli decorative

Tencuieli decorative
Grid View:
Quickview

Hera Climat Extrem tencuială decorativă siliconată zgâriată 24 kg

(0)
115,00Lei

Hera Climat Extrem este o tencuială decorativă siliconată cu structură zgâriată (scoarță de copac). Este dură cu aspect mat structurat și se utilizează pentru finisaje interioare și exterioare. Are la bază rășină sintetică în dispersie apoasă aditivată cu latex siliconat și agregate minerale cu dimensiunea 1.2-1.8 mm. Se livrează gata colorată în 1..

Quickview

Hera MarmoDecor tencuială mozaicată pentru soclu

(0)
185,00Lei

Hera MarmoDecor este o tencuială mozaicată utilizată pentru finisaje interioare și exterioare, pe bază de rașină sintetică în dispersie apoasă aditivată cu microsfere ceramice și agregate minerale cu dimensiunea 1.2-1.8mm.Tencuiala MarmoDecor are aspect de piatră colorată, este dură și are culori rezistente în timp. Aceasta prezintă rezistență exce..

Quickview

Tencuiala decorativa minerala extra-alba MIN100 20kg

(0)
28,00Lei

Domenii de utilizareSe recomandă pentru finisarea pereţilor la exterior şi interior. Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolaţie termică cu p..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)