Spume, silicoane, adezivi & benzi

Spume, silicoane, adezivi & benzi
Grid View:
Quickview

Bandă adezivă de acoperire cu țesătură albastră, rezistentă la UV, 240cmx17m

(0)
25,00Lei

 Bandă adezivă de acoperire cu țesătură albastră, rezistentă la UV, 240cmx17m, pentru interior și exterior.Banda este o combinație între folie de acoperire și bandă adezivă, pentru o acoperire rapidă a zonelor ce urmează a fi protejate în timpul unor lucrări...

Quickview

Bandă hârtie adezivă 48mm*50m 80grade

(0)
10,00Lei

Banda de hârtie se poate utiliza ca bandă de mascare pentru realizarea unor lucrări de reparații sau renovări...

Quickview

Bison Montagekit adeziv pentru polistiren 4kg

(0)
89,00Lei

Bison adeziv polistiren montagekit este un produs gata de utilizare pentru lipirea elementelor din polistiren, precum plăcile de tavan fals, baghete din polistiren, ornamente și rozete, panouri decorative 3D din polistiren sau panouri izolatoare din polistiren.Acest adeziv este potrivit pentru lipirea pe suprafeţe poroase precum lemn, plăci aglomer..

Quickview

Bison Montagekit silicon adeziv pentru construcții Super Strength 350g

(0)
23,00Lei

Adeziv de construcţii, de calitate superioară, fără solvenţi, foarte puternică, pe bază pe dispersie de polimeri acrilică cu o aderenţă iniţială foarte puternică.  Indicat pentru lipirea rapidă a tuturor tipurilor de materiale (de construcţii) precum: lemn, materiale sintetice, piatră, ipsos, gresie, spumă de polistiren pe suprafeţe de beto..

Quickview

Bison Montagekit silicon adeziv pentru polystirene Bison 470g

(0)
20,00Lei

Adeziv de construcţii foarte puternic, fără solvent, cu o aderenţă iniţială foarte mare. Este ideal pentru lipirea solidă a plăcilor din polistiren şi a numeroase obiecte din polistiren (tempex) pe suprafeţe poroase precum lemn, plăci aglomerate din lemn, pal, piatră, beton şi tencuială.  Aderenţă finală foarte puternică; Aderenţă iniţial..

Quickview

Bison silicon acrylic universal alb 300ml

(0)
12,00Lei

Bison silicon acrylic este un etanşeizant acrilic flexibil-extensibil, foarte uşor de folosit, ideal pentru lipire sau etanşare găuri şi crăpături. Se utilizează pentru etanşarea găurilor, crăpăturilor, îmbinărilor în jurul ramelor de ferestre şi uşi, elementelor prefabricate, scări, plinte, plăci gips-carton, tavane, plăci ondulate de fier şi..

Quickview

Bison silicon roșu rezistent la temperatură 280ml

(0)
41,00Lei

Etanşeizant siliconic rezistent la temperaturi ridicate pentru etanşarea şi lipirea îmbinărilor expuse la temperaturi ridicate.  Excelent pentru lipirea şi etanşarea geamurilor de la cuptoarele cu microunde, plitelor (ceramice), sistemelor de evacuare a căldurii, la hornuri şi şeminee (indicat ca şi garnitură lichidă în aplicaţii auto). ..

Quickview

Bison silicon sanitar transparent 280ml

(0)
25,00Lei

Etanşeizant siliconic, permanent elastic, rezistenţă la contactul cu apa, pe bază de acid acetic. Este indicat pentru aplicaţii sanitare. Protecţie îndelungată împotriva mucegaiului, datorită sistemului inovator ce conţine de trei ori mai multi agenţi anti-mucegai.  Ideal pentru fisuri, goluri şi lipiri între gresie şi cada de baie, cada de..

Quickview

Bison silicon transparent pentru sticlă 280ml

(0)
35,00Lei

Etanşeizant de calitate superioară pentru sticlă, elasticitate permanentă, rezistent la contactul cu apa.  Etanşeizant indicat pentru umplerea golurilor şi crăpăturilor în casă, construcţii din sticlă, vitrine, maşini, bărci şi caravane. Special conceput pentru etanşarea şi lipirea sticlei fine, sticlă de acvarii, vitrine, sticlă pentru ter..

Quickview

Bison silicon universal transparent 280ml

(0)
25,00Lei

Etanşeizant de calitate superioară, universal, cu elasticitate permanentă, rezistent la contactul cu apa, pe bază de acid acetic. Indicat pentru uz la interior şi la exterior. Rezistent la radiaţii UV şi la apă.  Pentru etanşarea rosturilor, fisurilor şi îmbinărilor. Se utilizează pentru toate aplicaţiile în construcţii şi sisteme sanitare,..

Quickview

Bison spumă poliuretanică manuală 750ml montare uși și ferestre

(0)
28,00Lei

Bison spumă poliuretanică este o spumă cu mare capacitate de expandare şi întărire rapidă, indicată pentru umplerea, izolarea, etanşarea şi lipirea golurilor, crăpăturilor şi fisurilor. Poate fi utilizată la interior şi la exterior. Utilizări: Indicată pentru operaţiuni rapide şi simple de etanşare, izolare şi umplere a fisurilor mari, îmbinărilor,..

Quickview

Bison spumă poliuretanică pentru pistol 750ml montare uși și ferestre

(0)
31,00Lei

Bison spumă poliuretanică pentru pistol, universală, cu capacitate ridicată de expandare, ce poate fi utilizată atât în interior cât şi în exterior, pentru etanşarea, izolarea şi umplerea rapidă a îmbinărilor, crăpăturilor şi fisurilor de la pereţi, cadre de la ferestre şi uşi, învelişuri de acoperiş, coşuri de fum, lucarne, ţevi, tuburi, cabluri ş..

Quickview

Bison Wood Sealant mastic etanșare pentru lemn și parchet laminat 300 ml

(0)
15,00Lei

Mastic etanșare pentru lemn, folosit la umplerea și etanșarea zgârieturilor, crăpăturilor sau găurilor/golurilor din lemn și parchet laminat.Potrivit pentru etanșarea tuturor tipurilor de îmbinări, crăpături și goluri din suprafețe de lemn, precum și îmbinări dintre pereți, scări, țevi dintre sistemul de încălzire și lemn, în special in zonele în c..

Quickview

Folie de acoperire translucidă 50my (groasă) 4x5m

(0)
25,00Lei

Folie de acoperire translucidă 50my (groasă) 4x5m, pentru protejarea suprafețelor...

Quickview

Lubrifiant multifunctional WD40 100ml

(0)
15,00Lei

Lubrifiant multifuncțional cu peste 2000 de aplicații în domenii precum - auto, casă și grădină, industrie, aparate electrice, birou, armată, aviație, sport și recreere. Nu conține silicon. Curăță și protejează, lubrifiază, desface ansamblurile ruginite, oprește scârțâitul, înlătură umezeala, deblochează mecanismele înțepenite. Penetrează ş..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)