Emailuri

Emailuri
Grid View:
Quickview

Trikolor Aqua email mat pe bază de apă 1l, pentru interior sau exterior - diverse culori

(0)
35,00Lei

Trikolor Aqua Email Mat este o vopsea universală pentru lemn sau metal, la interior sau exterior. Pelicula obținută este mată, elastică și estetică cu rezistență moderată la intemperii.Mod de aplicare: după amestecare se aplică cu pensula, rola/trafaletul sau prin pulverizare.Număr recomandat de straturi: 2-3 straturiDiluare: la nevoie, cu maxim 5%..

Quickview

Trinat Aqua grund universal pe bază de apă, alb, pentru inetrior și exterior 0.75l

(0)
52,00Lei

Trinat Aqua grund universal pe bază de apă se utilizează ca strat de bază pentru suprafețele din lemn sau metal, la interior sau exterior.Se recomandă ca strat intermediar pentru vopsirea suprafețelor și nu ca și strat final. Este necesară acoperirea stratului de grund cu un strat de vopsea.Se recomandă ca strat intermediar pentru vopsirea suprafeț..

Quickview

Trinat email lucios flexibil hidrofob, vopsea pentru interior/exterior 1l, uscare rapidă

(0)
55,00Lei

Trinat email lucios flexibil hidrofob este o vopsea universală pentru suprafețe interioare și exterioare din lemn, metal și zidărie, cu luciu ridicat, ce respinge umezeala de pe suprafața suport, întârziind astfel corodarea suprafeței metalice tratate, respectiv putrezirea lemnului.Mod de aplicare: cu pensula, rola/trafaletul sau prin pulverizareNu..

Quickview

Trinat grund universal alb pe bază de solvent 0.75l

(0)
42,00Lei

Trinat grund universal se utilizează ca strat de bază pentru suprafețele din lemn sau metal, la interior sau exterior.Se recomandă ca strat intermediar pentru vopsirea suprafețelor și nu ca și strat final. Este necesară acoperirea stratului de grund cu un strat de vopsea.Se recomandă ca strat intermediar pentru vopsirea suprafețelor metalice grundu..

Quickview

Trinat Metal email direct pe rugină, interior/exterior, pentru fier, oțel, cupru, aluminiu, 0.75l

(0)
59,00Lei

Trinat METAL email direct pe rugină este grund anticoroziv și vopsea cu uscare rapidă aplicabilă direct pe rugină, la interior sau exterior, pentru suprafețe din fier, oțel, cupru sau aluminiu.Domeniu de utilizare pentru TRINAT Metal email direct pe rugină:Trinat Metal email direct pe rugină se recomandă în special pentru reînnoirea suprafețe..

Quickview

Trinat MULTITOP 9 în 1 grund și vopsea pe bază de apă cu uscare rapidă, pentru interior/exterior orice suprafață (oțel, tablă zincată/galvanizată, aluminiu, cupru, lemn, plastic, ceramică, cărămidă și faianță)

(0)
55,00Lei

Trinat MULTITOP 9în1 este grund anticoroziv și vopsea cu uscare rapidă pentru multisuprafețeDomeniu de utilizare pentru TRINAT SPECIAL MULTITOP 9IN1:Trinat Multitop este vopsea pe bază de apă cu utilizare universalăTrinat Multitop este pentru interior şi exterior (formează o peliculă durabilă pe suprafețele expuse intemperiilor)Trinat Multitop est..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)