Adezivi & chituri gresie/faianta

Adezivi & chituri gresie/faianta
Grid View:
Quickview

Adeziv alb pentru piatră STONE

(0)
35,00Lei

  Domenii de utilizare Se utilizează în special pentru lipirea de piatră naturală, cărămidă ornamentală, plăci ceramice şi materiale de construcţii similare, cu absorbţie medie sau mare, atât la interior cât şi la exterior. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment, hidroi..

Quickview

Adeziv pentru interior/exterior EX25 MAX2

(0)
25,50Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru lipirea: plăcilor cu absorbţie normală (clasa BII, BIII) la interior şi exterior. plăcilor porţelanate (clasa BI) la interior: spaţii comerciale, holuri sau alte spaşii cu trafic intens. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment cu adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profes..

Quickview

Adeziv standard CM11 PLUS

(0)
31,00Lei

Adezivul pentru montare gresie și fainață la exterior și interior Ceresit CM 11 PLUS este un adeziv îmbunătățit, cu lucrabilitate și aderență superioare, ce permite acum și aplicare plăcilor porțelanate la interior. De asemenea, adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS prezinta o rezistenta crescuta la inghet. Adezivul pentru m..

Quickview

Adeziv standard CM9

(0)
20,00Lei

Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru orice tip de gresie si faianta, piatra naturala, teracote si mozaicuri, cu grosimi intre 5 si 15 mm. Adezivul in pat subtire si mediu pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 este ideal pentru placarile standard. Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM..

Quickview

Adeziv standard ST10

(0)
14,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru lipirea plăcilor de gresie, faianţă şi materiale de construcţii similare, în locuinţe şi spaţii publice la interior. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment cu adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională. Este un mortar adeziv aplicabil în pat subţire pentru placări econo..

Quickview

Adeziv super-flexibil CM17

(0)
63,00Lei

Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 se poate folosi pentru orice tip de plăci ceramice sau suprafață și în orice condiții Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 este ideal pentru suprafetele suport absorbante si neabsorbante precum si pentru lipirea pe suporturi d..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)