Adezivi

Adezivi
Grid View:
Quickview

Adeziv montagekit polystirene Bison

(0)
68,00Lei

Adeziv pe bază de dispersie, gata de utilizare, pentru panouri izolatoare din polistiren şi pentru plăcile de tavan fals. Pentru lipirea panourilor izolatoare, panourilor decorative, plăcilor de tavan şi foliilor (tempex, styropor, etc) pe suprafeţe poroase precum lemn, plăci aglomerate, cadre din lemn, beton, piatră şi stucco. Nu atacă materia..

Quickview

Silicon adeziv pentru constructii Montagekit Bison

(0)
20,00Lei

Adeziv de construcţii, de calitate superioară, fără solvenţi, foarte puternică, pe bază pe dispersie de polimeri acrilică cu o aderenţă iniţială foarte puternică.  Indicat pentru lipirea rapidă a tuturor tipurilor de materiale (de construcţii) precum: lemn, materiale sintetice, piatră, ipsos, gresie, spumă de polistiren pe suprafeţe de beton,..

Quickview

Silicon adeziv si etanseizant alb Bison POLY MAX HIGH TACK EXPRESS 425g

(0)
29,00Lei

Adeziv universal de înaltă calitate şi etanşeizant ce are la bază o tehnologie unică de polimeri cu structură modificată. Pentru lipirea, fixarea şi etanşarea materialelor pe orice substrat (neted, poros şi non-poros). Poate fi utilizat atât la interior cât şi la exterior. Culori: alb, transparent Aderenţă finală foarte puternică; Permanent el..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)