Diluanti & solutii de curatare

Diluanti & solutii de curatare
Grid View:
Quickview

Diluant auto 506 1l

(0)
12,00Lei

Diluantul auto 506 este un amestec de izomeri ai xilenului, toluen, white-spirit, acetat de butil şi butanol. Se utilizează pentru diluarea produselor de acoperire pe bază de rășini alchidice, a vopselelor auto etc.Diluantul are aspect lichid transparent, incolor sau ușor gălbui, cu miros caracteristic.Ambalare: 1lAtenție! Depozitarea se face ..

Quickview

Diluant nitro 209 1l

(0)
12,00Lei

Diluantul nitro 209 este un amestec izomeri ai xilenului, toluen, acetat de butil, acetonă şi butanol și se utilizează pentru diluarea lacurilor, grundurilor, vopselelor și chiturilor pe bază de rășini nitrocelulozice.Diluantul are aspect lichid transparent, incolor sau ușor gălbui, cu miros caracteristic.Ambalare: 1lAtenție! Depozitarea se fa..

Quickview

Diluant universal 510 1l

(0)
12,00Lei

 Diluantul universal 510 este un amestec toluen, white-spirit și butanol. Se utilizează pentru diluarea vopselelor de ulei sau a vopselelor alchidice, a grundurilor, a antifonului auto etc. sau pentru curățarea uneltelor.Diluantul are aspect lichid transparent, incolor sau ușor gălbui, cu miros caracteristic.Ambalare: 1lAtenție! Depozitarea se..

Quickview

Trinat diluant sintetic 1l

(0)
18,00Lei

Trinat diluant sintetic se utilizează pentru diluarea emailurilor alchidice (vopselelor) și pentru curățarea uneltelor...

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)