Materiale de construcții

Materiale de construcții
Grid View:
Quickview

Glet alb pe bază de ipsos, pentru egalizare, N17 - 20kg

(0)
27,00Lei

Gletul alb pe bază de ipsos se utilizează la interior în locuinţe şi clădiri publice pentru egalizarea suprafeţelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos şi plăci de gips-carton. Nu se poate folosi în spaţii cu umiditate permanentă.Gletul este o pulbere de culoare albă pe bază de compusi minerali, bogat în aditivi şi răş..

Quickview

Glet de finisaj pe bază de răşini Weber N19 20kg

(0)
40,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează la finisarea în strat subţire a suprafeţelor interioare, la renovări, reparaţii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplică înainte de tapetare, zugrăvire sau vopsire a pereţilor şi tavanelor în incinte uscate. Se aplică peste gleturi de încărcare pe bază de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli m..

Quickview

Glet pe baza de ipsos CT126 20kg

(0)
28,00Lei

Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 este foarte rezistent si prezinta un grad mare de aderenta. Acest glet pentru interior este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Glet pentru interior pe baza de ipsos Ceresit CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips-carton...

Quickview

Glet pentru finisaje fine CT127 20kg

(0)
40,00Lei

Gletul Caresit CT 1217 pe baza de ciment alb, se foloseste pentru obtinerea de suprafete netede, in strat de max. 2mm, pe peretu si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate, fara umiditate permanenta. Suprafata gletuita cu Ceresit CT 127 va fi perfect finisata si de un alb imaculat. Astfel, gletul de interior se poate folosi pentru..

Quickview

Grund universal de profunzime Weber GR100 5kg

(0)
59,00Lei

Domenii de utilizare Pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată. Se aplică înaintea operaţiilor de placare sau egalizare. Recomandat pentru amorsarea suprafeţelor suport cu absorbţie de apă foarte ridicată sau foarte scăzută. Compoziţie weber GR100 este un prod..

Quickview

Şapă autonivelantă cu fibre de armare Weber Plan Profi 25kg

(0)
38,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru nivelarea pardoselilor din beton şi a şapelor pe bază de ciment. Recomandat pentru locuinţe cu trafic mediu, la construcţii noi şi renovări, în spaţii interioare. Se foloseşte pentru obţinerea unor suprafeţe plane, netede, înaintea aplicării stratului de finisaj (gresie, mochetă, parchet laminat, covor PV..

Quickview

Sapă de egalizare Weber D10 30kg

(0)
17,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru nivelarea şi finisarea pardoselilor din beton şi a şapelor existente în locuinţe. Se poate aplica peste şapa de bază, peste suprafeţele de beton sau peste suprafeţele prefabricate. Se recomandă aplicarea unui strat de amorsaj cu produsul cu o zi înainte de turnarea şapei. Compoziţie Şapa p..

Quickview

Tencuială de bază Weber BC15 30kg

(0)
18,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru egalizarea pereţilor şi a tavanelor. Este aplicabil în mai multe straturi la interior şi exterior. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment, adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională. Este uşor lucrabil şi are aderenţă bună la suport. Produs netoxic Culori..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)