Savini Due

Grid View:
Quickview

Adeziv pentru lipire și armare polistiren Weber P39 MAX2

(0)
22,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru lipirea și armarea plăcilor de polistiren expandat. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment cu conținut de rășini sintetice de calitate profesională. Produs netoxic cu aderență mare la suport și polistiren expandat (EPS-F). Culori gri Ambalare Saci de 25 kg Paleţi de 1050 kg (42 ..

Quickview

Adeziv standard ST10

(0)
14,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru lipirea plăcilor de gresie, faianţă şi materiale de construcţii similare, în locuinţe şi spaţii publice la interior. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment cu adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională. Este un mortar adeziv aplicabil în pat subţire pentru placări econo..

Quickview

Chit de rost Weber Comfort 5kg

(0)
24,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru rostuirea plăcilor de faianţă şi gresie, cu lăţimea rosturilor de până la 6 mm, cu timp de priză ideal. Compoziţie Pulbere pe bază de ciment şi adaps de silicon, aditivi şi pigmenţi. Flexibil, rezistent la decolorare şi acţiunea apei. Culori disponibil în 30 de culori Ambalare Pun..

Quickview

Glet alb de egalizare N17 20kg

(0)
27,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează la interior în locuinţe şi clădiri publice pentru egalizarea suprafeţelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos şi plăci de gips-carton. Nu se va folosi în spaţii cu umiditate permanentă. Compoziţie Pulbere de culoare albă pe bază de compusi minerali, bogat în aditivi şi..

Quickview

Sapă de egalizare Weber D10 30kg

(0)
15,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru nivelarea şi finisarea pardoselilor din beton şi a şapelor existente în locuinţe. Se poate aplica peste şapa de bază, peste suprafeţele de beton sau peste suprafeţele prefabricate. Se recomandă aplicarea unui strat de amorsaj cu produsul cu o zi înainte de turnarea şapei. Compoziţie Şapa pe bază d..

Quickview

Tencuială de bază Weber BC15 30kg

(0)
16,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru egalizarea pereţilor şi a tavanelor. Este aplicabil în mai multe straturi la interior şi exterior. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment, adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profesională. Este uşor lucrabil şi are aderenţă bună la suport. Produs netoxic Culori Gri Amb..

Quickview

Tencuiala decorativa minerala extra-alba MIN100 20kg

(0)
28,00Lei

Domenii de utilizareSe recomandă pentru finisarea pereţilor la exterior şi interior. Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolaţie termică cu p..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)