Weber

Grid View:
Quickview

Adeziv alb pentru piatră STONE

(0)
35,00Lei

  Domenii de utilizare Se utilizează în special pentru lipirea de piatră naturală, cărămidă ornamentală, plăci ceramice şi materiale de construcţii similare, cu absorbţie medie sau mare, atât la interior cât şi la exterior. Se aplică pe suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment, hidroi..

Quickview

Adeziv pentru interior/exterior EX25 MAX2

(0)
25,50Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru lipirea: plăcilor cu absorbţie normală (clasa BII, BIII) la interior şi exterior. plăcilor porţelanate (clasa BI) la interior: spaţii comerciale, holuri sau alte spaşii cu trafic intens. Compoziţie Pulbere de culoare gri pe bază de ciment cu adaosuri minerale şi răşini sintetice de calitate profes..

Quickview

Adeziv pentru lipirea polistirenului P37

(0)
16,00Lei

Pulbere de culoare gri pe bază de ciment cu conţinut de răşini sintetice de calitate profesională. Produs netoxic cu aderenţă mare la suport si polistiren expandat (EPS-F)...

Quickview

Glet de finisaj pe bază de răşini Weber N19 20kg

(0)
36,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează la finisarea în strat subţire a suprafeţelor interioare, la renovări, reparaţii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplică înainte de tapetare, zugrăvire sau vopsire a pereţilor şi tavanelor în incinte uscate. Se aplică peste gleturi de încărcare pe bază de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli meca..

Quickview

Grund universal de profunzime GR100

(0)
55,00Lei

Domenii de utilizare Pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată. Se aplică înaintea operaţiilor de placare sau egalizare. Recomandat pentru amorsarea suprafeţelor suport cu absorbţie de apă foarte ridicată sau foarte scăzută. Compoziţie weber GR100 este un produs pe ba..

Quickview

Şapă autonivelantă cu fibre de armare Weber Plan Profi 25kg

(0)
38,00Lei

Domenii de utilizare Se utilizează pentru nivelarea pardoselilor din beton şi a şapelor pe bază de ciment. Recomandat pentru locuinţe cu trafic mediu, la construcţii noi şi renovări, în spaţii interioare. Se foloseşte pentru obţinerea unor suprafeţe plane, netede, înaintea aplicării stratului de finisaj (gresie, mochetă, parchet laminat, covor PV..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)